Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteet myy Automeca avoin yhtiö y-tunnus 0965205-6

Tilauksen yhteydessä rekisteröidyt asiakkaaksi. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua suoraan omilla tunnuksillaan, mikä nopeuttaa asiointia.  Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tästä lisää erillisessä rekisteriselosteessa. 

Toimitamme koko Suomen alueelle. Tuotteiden toimitusaika on varastossa olevalle tavaralle 1-3 arkipäivää.  Erikoistilaukset toimitamme pääsääntöisesti kahden viikon kuluessa, riippuen tavaran saatavuudesta toimittajaltamme.  Tarkempia tietoja saat puhelimitse 06-4213900 tai sähköpostitse info(ät)automeca.fi

Toimitustapa Matkahuolto, Posti Lähi-paketti, kirje tai nouto myymälästämme. 

Tuotteiden hinnat veloitetaan voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (kampanjat)  Tuotteiden hintoihin ei sisälly toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat ja toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron. 

Verkkokaupassa voit suorittaa maksut tuotteista ja toimituskuluista käyttäen yleisimpiä verkkopankkeja sekä maksukortteja.  Maksaminen tapahtuu checkout.fi -palvelun kautta. 

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.  Palautettaessa tuotteen täytyy olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa.  Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni.  Mikäli saamassasi tuotteessa on virhe, ota viipymättä yhteys Automecaan puhelimitse tai sähköpostitse, niin sovimme toimintatavasta yhdessä. 

Ilmoita palautuksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä tilinumero, mihin palautettava summa voidaan suorittaa.  Tuotteen palautus osoitteeseen: Automeca ay,  Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki. 

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: ainapay.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi