Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteet myy Automeca avoin yhtiö y-tunnus 0965205-6

Tilauksen yhteydessä rekisteröidyt asiakkaaksi. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua suoraan omilla tunnuksillaan, mikä nopeuttaa asiointia.  Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tästä lisää erillisessä rekisteriselosteessa. 

Toimitamme koko Suomen alueelle. Tuotteiden toimitusaika on varastossa olevalle tavaralle 1-3 arkipäivää.  Erikoistilaukset toimitamme pääsääntöisesti kahden viikon kuluessa, riippuen tavaran saatavuudesta toimittajaltamme.  Tarkempia tietoja saat puhelimitse 06-4213900 tai sähköpostitse info@automeca.fi

Toimitustapa Matkahuolto tai nouto myymälästämme. 

Tuotteiden hinnat veloitetaan voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (kampanjat)  Tuotteiden hintoihin ei sisälly toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat ja toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron. 

Verkkokaupassa voit suorittaa maksut tuotteista ja toimituskuluista käyttäen yleisimpiä verkkopankkeja sekä maksukortteja.  Maksaminen tapahtuu checkout.fi -palvelun kautta. 

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.  Palautettaessa tuotteen täytyy olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa.  Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Asiakkaana vastaat itse palautuksen toimituskustannuksista sekä siitä, että tuote saapuu takaisin verkkokauppaamme vahingoittumattomana. Paketoi siis tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Emme ota vastaan postiennakolla tai matkahuollon vastaanottaja maksaa vaihtoehdolla lähetettyjä tuotteita. Kun palautus on hyväksytty, palatustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona)  palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@automeca.fi

Mikäli saamassasi tuotteessa on virhe, ota viipymättä yhteys Automecaan puhelimitse tai sähköpostitse, niin sovimme toimintatavasta yhdessä. 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle. Virheellisen tuotteen havaittuasi, ota aina ensin yhteyttä meihin. Korvaus viallisen tuotteen kohdalla rajoittuu aina tuotteen hintaan. Emme korvaa viallisesta tuotteen aiheuttamia ylimääräisiä kuluja.

Ilmoita palautuksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi.  Tuotteen palautus osoitteeseen: Automeca ay,  Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki. Palatustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Automeca käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Automeca sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english) 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdotMobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fiJousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.comOP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteselosteAfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi