Korjaamopäällikkö Matti Lampila, autosähköasentaja, CTE Seppo Patteri ja työnjohtaja, varaosamyyjä CPE Hannu Saarela.
Asiantuntevaa palvelua jo 29 vuotta

Pieni ja ketterä yksityinen merkkikorjaamo Seinäjoella

Automeca on Seinäjoella toimiva 1994 perustettu valtuutettu Citroën ja Peugeot huolto ja varaosaliike. Toimintamme mottona on ollut alusta lähtien asiakaslähtöinen laadukas palvelu. Tästä todistuksena on huippuluokan asiakastytyväisyys. ”Sen minkä pohojalaanen lupaa sen se myös pitää”.

Hoidamme niin uudet kuin vanhemmatkin Citroënit ja Peugeotit kuntoon jatkuvan koulutuksen ja ajanmukaisten laitteiden avulla. Saman tekniikan jakavat Fiat matkailu/pakettiautot ovat meille myös tuttuja.

Huollattamalla Citroënin tai Peugeotin meillä saat kaupanpäälle huollon tiepalvelun vuodeksi. Lisätietoa tästä Citroen ja tästä Peugeot.

Diagnostiikkaa niin uusiin kuin vanhempiinkin autoihin. Autosähköalan kokemus pitkältä ajalta, harrastuneisuus  ja jatkuva koulutus uusiin tekniikoihin luovat pohjan sille, että löydämme ratkaisun autosi haastavanpaankin ongelmaan. 

Vaikka olemmekin erikoistuneet ranskalaisiin automerkkeihin, monipuolinen kokemuksemme auttaa myös muiden automerkkien ongelmien ratkaisussa.  

Vuodesta 1994

Historiaa

Automeca perustettiin keväällä 1994. Yrittäjäkaksikko Heikki Koivusaari ja Matti Lampila halusivat tehdä työtä heitä kiinnostavan automerkin – Citroënin parissa. Olihan heillä jo vuosikausien kokemus niin harraste kuin ammattipuolelta Citroen merkin tiimoilta. Seinäjoelta löytyi toiminnalle hyvät tilat samasta talosta jossa Matti oli aiemmin työskennellyt merkkihuollossa. Vuosien kuluessa kahden hengen korjaamosta on tullut 8 henkeä työllistävä erikoisliike. Vuonna 2007 Heikki Koivusaari möi osuutensa Eija Lampilalle keskittyen mekaanikon toimeen. 1.4.2013 alkaen Heikki siirtyi ansaitulle eläkkeelle työskenneltyään yhtäjaksoisesti 40 vuotta autonkorjauksen parissa. Tammikuussa 2013 Automeca laajensi merkkihuollon kattamaan myös saman tekniikan omaavan Peugeotin.

Kaiken takana

Osaava henkilökunta

Matti Lampila

Korjaamopäällikkö

Eija Lampila

Taloushallinto

– –