Peugeot huolenpitosopimus

Peugeot Huolenpitosopimus joustaa tarpeiden mukaan. Sopimus on kätevintä tehdä uuden henkilöauton tai hyötyajoneuvon oston yhteydessä, mutta sen voi solmia viimeistään vuoden kuluessa auton käyttöönottopäivästä. Peugeot Huolenpitosopimuksen voit tehdä minkä tahansa valtuutetun Peugeot-jälleenmyyjän luona. Voit myös huollattaa autosi missä tahansa valtuutetussa Peugeotmerkkihuollossa.

Peugeot Huolenpitosopimus on joustava, sillä ajokilometrejä ja sopimusaikaa voidaan muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimusta voi jatkaa auton 7 vuoden ikään asti. Sopimuksen voi tehdä ensin enintään 3 vuodeksi. Sen jälkeen sitä voidaan jatkaa 2 vuoden mittaisina sopimuskausina aina 7 vuoteen asti.

Huolenpitosopimus tekee auton omistamisen helpoksi

Se sisältää määräaikaishuollot ja polttimoiden vaihdot.Siinä on kiinteä kuukausihinta.Huoltokustannukset töineen ja varaosineen eivät aiheuta yllättäviä lisäkuluja.Sopimusajan kesto ja kilometrimäärä on joustavasti valittavissa.Sekä sopimusaikaa että kilometrimäärää voi muuttaa kesken sopimuskauden.Sopimusta voi laajentaa erilaisilla lisäpalveluilla kuten sijaisautolla, renkaiden kausivaihdolla jne.Auton omistaminen on huoletonta myös tehdastakuun päättymisen jälkeen.Merkkihuollossa säännöllisesti huollettu auto säilyttää hyvin arvonsa.Auto on aina turvallinen ja mukava ajaa.

Huolettomia kilometrejä huollon tiepalvelulla

Huollon tiepalvelun saat käyttöösi näin:

 • Soitanumeroon 0800 143143.
 • Ilmoita nimesi sekä autosi rekisterinumero,
  malli ja väri.
 • Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.
 • Kerro lyhyesti autosi viasta tai ongelmasta.
 • Jos koet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita se meille, niin otamme luvallasi yhteyden poliisiin.

Huollon tiepalvelu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:

 • Jos auto osallistuu autokilpailuihin (kestävyysajoihin, nopeusajoihin, ralliin) tai jos autolla ajetaan muilla kuin yleisillä teillä.
 • Kun auton vika on aiheutettu tahallisesti.
 • Kun autoa ei ole huollettu maahantuojan suositusten mukaisesti Peugeot- merkkihuollossa.
  Kun yksi tai useampi palvelu ei ole tarpeellinen, Huollon tiepalvelu ei ole velvollinen maksamaan korvauksia käyttämättä jääneistä palveluista tai antamaan hyvitykseksi vaihtoehtoisia palveluja

Samankaltaiset artikkelit