| | | |

Talvihuoltoa ja arvontaa

Vuosi 2019 on jo hyvässä vauhdissa ja saamme jälleen nauttia kunnon talvesta. 

Talvi on tietysti arjen säätöä, mutta myös lomasuunnitelmia tehdään. Tottakai ajoneuvojen on syytä olla hyvässä kunnossa. Säännölliset huolto-ohjelman mukaiset huollot auttavat pitämään autosi valmiina lähtöön. Ja kun huoltovälin ajan on voimassa huollon tiepalvelu, on apu lähellä yllättävänkin tilanteen sattuessa.  Kun varaat ajan huoltoon hyvissä ajoin, on autosi valmiina pidemmällekin matkalle, kun sen aika on. Varaa siis huoltoaika nyt! 

Lähialueen Citroën ja Peugeot omistaja, sait meiltä postia joulun alla – tai viimeistään välipäivinä.  Huomaathan, että tarjouksemme on voimassa helmikuun loppuun, joten ehdit hyvin huollattaa autosi ennen talvilomamatkaa.  Tarjouskirjeen mukana tuli arvontalomake, minkä voit palauttaa meille koska tahansa , kuitenkin helmikuun loppuun mennessä, ostopakkoa ei tietenkään ole. 

Ja nyt on aika paljastaa palkinto: sinulla on mahdollisuus voittaa klubi-ilta Seinäjoen Rytmikorjaamolla kahdelle arvo noin 150e. Maaliskuussa on tarjolla kaksi iltaa, jolloin myös Varickon maukas buffetti on avoinna, joten voit valita palkinnoksi joko Naisten illan – esiintyjinä energiset mimmit Mira Luoti ja Irina, jolloin Varickolla  tarjolla uuniperunabuffet  tai special illan, esiintymässä Kingston Wall – Von Hertzen Brothers, jolloin puolestaan Varickolla tarjolla burger buffet.  Vielä on aikaa toimittaa arpakuponki meille. Arvonta suoritetaan perjantaina 1.3.  Onnea arvontaan. 

Mukavia ja turvallisia kilometrejä talvikeleille toivottaen  Automecan porukka. 

Samankaltaiset artikkelit