| |

Automeca vierailulla Hollannissa syyskuun alussa 2018 kohteina Albertronic ja Burton Car Company

Burton Car company lähetti kesällä 2018 kutsun yhteistyökumppaneilleen ympäri Eurooppaa tarkoituksena järjestää tutustuminen yritykseen ja sen toimintaan sekä tavata jälleenmyyjiä kasvoista kasvoihin.  Burton on vastaavia tapaamisia järjestänyt aiemmin kotimaassaan paikallisille toimijoille ja nyt ensikertaa kutsuivat myös meitä  ulkomaan jälleenmyyjiä vierailulle. Otimme kutsun vastaan ja päätimme vierailla 2CV pohjaisten kulkimien varaosiin ja rakenteluun erikoistuneeseen yritykseen, jonka kanssa olemme jo toimineet useamman vuoden. Samalla päätimme vierailla 123 Ignitionin eli kärjettömän sytytyksen alkulähteillä Albertronicilla. 

Viikonloppu oli tiukka: matkustimme Hollantiin perjantaiaamuna ja lentoasemalta ajoimme vuokra-autolla  ensin Moordrehtiin, missä Albertronicin edustajat meitä odottivat. Tutustuimme talon toimintaan ja pääsimme näkemään hieman pintaa syvemmälle, mitä 123 heille merkitsee, millainen prosessi on kyseessä  ja saimme vähän esimakua siitäkin, mitä voisi olla tulossa. Autoalalla tapahtuu koko ajan ja se todettiin myös tällä vierailulla. 

Albertronic

Hollannissa etäisyydet ovat vähän toista kuin meillä Suomessa, silti matka poikki Hollannin oli mielenkiintoinen Aquaduckteineen ja Ecoducteineen. Alkuillasta saavuimme väsyneinä Zutpheniin ja uni maistui. 

Lauantaiaamuna ajelimme tapaamaan Burtonin väkeä. Vieraita oli saapunut useasta maasta ja esittelyn ja yleisen katsauksen jälkeen meidät jaettiin kolmeen kieliryhmään: englanti, ranska ja saksa.  Pienemmissä  ryhmissä pääsimme tutustumaan taloon ja sen toimintaan.  Saimme kuulla tarinaa veljesten alkutaipaleesta aina nykypäivään saakka, tutustuimme varastoihin, työpajoihin ja ennen kaikkea siihen, millä tavalla Burton on pyrkinyt ja pyrkii jatkossakin pitämään yllä 2CV varaosien saatavuutta.  

Burton Car Company

Molemmissa vierailukohteissa sai todeta, että työtä tehdään antaumuksella ja toivottavasti pystyimme välittämään samaa myös heille.  Yhteistyötä on hyvä jatkaa. 

Iwan Göbel
Varaosalähetys lähdössä Burtonilta
2cv pohjaisia kulkimia

Samankaltaiset artikkelit