| |

CITROËN ESITTELEE EUROOPPA-VERSION UUDESTA C5 AIRCROSS SUV:STA

Citroën jatkaa näyttävää tuloaan SUV-kokoluokkaan esittelemällä Eurooppa-version uudesta C5 Aircross SUV :stä. Citroënin uusi lippulaiva, uuden sukupolven SUV on vastaus asiakkaiden odotuksiin. Katumaasturin perinteisiin ominaisuuksiin on lisätty vahva persoonallisuus ja korkeatasoinen, kuljettajaa hellivä matkustusmukavuus. Ulkoisia personointimahdollisuuksia uudessa SUV :ssä on peräti 30 erilaista. Citroën C5 Aircross SUV on kokoluokkansa muunneltavin ja mukavin auto, varustettu Citroën Advanced Comfort -ohjelmalla ja Advanced Comfort -istuimilla. Matkustusmukavuus uudessa C5 Aircross SUV :ssä on täysin omaa luokkaansa Citroënille ominaiseen tapaan.

 UUSI C5 AIRCROSS SUV: AINUTLAATUINEN PERSOONALLISUUS OMASSA KOKOLUOKASSAAN

Uusi C5 Aircross viestii vahvaa persoonallisuutta ja vakuuttavaa energisyyttä. Tämä 4,50 m pituinen vankka ja lihaksikas SUV on varustettu persoonallisilla, vahvan graafisilla yksityiskohdilla, kuten Airbump-kolhusuojilla, suurikokoisilla pyörillä, joiden läpimitta on 720 mm, 230 mm maavaralla ja muista erottuvilla kattokaiteilla. Matkustamo on tilava, se suorastaan kylpee valossa suurikokoisen avattavan panoraamakattonsa sekä laajojen ikkunapintojensa ansiosta.  Pitkänomaisesti muotoiltu kojelauta, suurikokoinen keskikonsoli ja lämpimät sisustusmateriaalit korostavat matkustamon viihtyvyyttä. Matkustamossa on panostettu mukavuuden tunteeseen sohvamaisine istuimineen. Korkean istuma-asennon ansiosta kuljettajalle välittyy vaikutelma tien täydellisestä hallinnasta.
Uusimpien Citroën-mallien tapaan myös C5 Aircross on laajasti personoitavissa. Tarjolla on 30 eri väriyhdistelmää, seitsemän eri ulkoväriä, kaksisävyinen musta katto, kolme eri Color Pack -värivaihtoehtoa etupuskuria, Airbump-kolhusuojia etuovien alaosassa sekä kattokaiteiden alapuolta koristamaan. Tarjolla on myös viisi eri matkustamotunnelmaa toisiinsa sointuvine väreineen ja materiaaleineen sekä lämpöä tuova trendikäs ”casual chic” -tyyli.

 

UUSI C5 AIRCROSS SUV: KOKOLUOKKANSA MUKAVIN JA MUUNNELTAVIN SUV

Uusi C5 Aircross on mukavuutta ja sisätilojen avaruutta korostavan Citroën Advanced Comfort® -ohjelman edustaja. Sisätilat ovat harvinaisen väljät ja matkustusmukavuus huippuluokkaa. Uusi C5 Aircross on varustettu uudella ”Progressive Hydraulic CushionsTM” -jousitusjärjestelmällä, joka parantaa entisestään ajomukavuutta Citroënin perinteitä kunnioittaen. Uusien Advanced Comfort –istuimien, viimeitellyn äänenvaimennuksen sekä toimivien säilytyratkaisujen ansiosta matkustusmukavuus on huippuunsa viety.  Uusi C5 Aircross SUV kuin kutsuu matkantekoon. Uuden C5 Aircross SUV :n munneltavuus on poikkeuksellista kolmen erillisen, liukuvan ja taittuvan takaistuimen sekä kokoluokkansa suurimman tavaratilan ansiosta (580 – 720 l).

UUSI C5 AIRCROSS SUV: UUDEN SUKUPOLVEN MODERNI HIGH-TECH SUV

Ajan hengen mukaisesti C5 Aircross SUV :n kojelaudan modernia ilmettä korostaa 8’’ suuruinen HD-kosketusnäyttö sekä 12,3’’ suuruinen TFT digimittaristo. Uusi C5 Aircross SUV on varustettu 20 viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmällä – kuten Highway Driver Assist, tason II autonominen ajojärjestelmä – sekä kuudella eri yhteydenpitoteknologialla – kuten älypuhelimen langaton lataus tai ConnectedCAM Citroën.

Voimanlähteeksi voi valita polttoainetaloudellisen ja suorituskykyisen bensiini- tai dieselmoottorin (130 – 180 hv) sekä uuden 8-portaisen automaattivaihteiston.

C5 Aircross Plug-In, joka tulee markkinoille vuoden 2019 lopulla, on ensimmäinen Plug-in hybriditeknologialla (PHEV) varustettu Citroën.

 

Lähde: Citroën Suomi Auto-Bon Oy

Samankaltaiset artikkelit